Schilderstellingen

om snelle toegang te kunnen krijgen tot meerdere eengezinswoningen voor schilderwerk of onderhoudswerk bouwen wij schilderstellingen. De schilder of renovatiestellingen zijn bedoeld om het houtwerk op de eerste etage makkelijk te kunnen bereiken. ook goten kunnen op deze manier makkelijk worden geschilderd en geïnspecteerd.

Het voordeel van schilderstellingen tov. reguliere steigers is dat er weinig materialen nodig zijn, de steigers in een kort tijdsbestek te plaatsen zijn en dat er een mogelijkheid is om kappen of andere vormen van afscherming te plaatsen.

 

De schilderstellingen zijn te plaatsen met de werkvloeren op 3,25mtr hoogte of 4,25 mtr hoogte. Hiermee heeft u een werkbereik van 5,25 of 6,25 mtr hoogte.

De variant met 6,25 mtr hoogte moet verankerd worden aan de gevel ivm. stabiliteit.

 

Uiteraard zijn schilderstellingen ook te combineren met gevelsteigers of andere steigers zodat alle onderdelen goed bereikbaar zijn.

 

Heeft u vragen over het plaatsen van schilderstellingen of bent u benieuwd wat de kosten zijn? stuur een bericht en vraag vrijblijvend een offerte aan!

M83 Steiger Service is gevestigd in Beek Montferland, nabij Doetinchem/Arnhem. Neemt u vrijblijvend contact op bij vragen of voor een aanbieding op maat. Dit kan via het contactformulier op deze site, via 0316-215065 of bij geen gehoor op 06-36129405 of op info@m83steigerservice.nl