Verhuur

Rolsteiger verhuur

Wilt u een rolsteiger huren in Gelderland? De rolsteigers worden verhuurd per week. Of de rolsteiger nu 2 meter hoog is of 22 meter, wij kunnen het leveren. 

De breedtes waar mee gewerkt wordt zijn 1,95 mtr, 2,45 mtr en 3,05 mtr. Deze zijn eindeloos modulair schakelbaar in de breedte als gevelsteiger waardoor iedere gewenste breedte te leveren is.

De dieptes van de steigers zijn in principe 0,75 mtr en 1,35 mtr.


Rolsteiger bezorgd en opgebouwd

steiger worden altijd door ons bezorgd en geplaatst. Ook het demonteren en terugbrengen behoort daarbij. Dit heeft enerzijds als doel dat de materialen worden gebruikt zoals ze bedoeld zijn, maar ook om de klant te kunnen ontzorgen. Wanneer er een duidelijke afspraak gemaakt is inclusief bevestiging middels mail dan kan de klant blindelings vertrouwen op de gemaakte afspraken.

 

 


Gevelsteiger voor grotere objecten

grote steiger projecten; flatgebouwen, grote panden of gebruik van (meerdere) brug elementen behoeven bijna altijd een bezoek aan de locatie. Bel of mail voor een offerte op maat. Gevelsteigers zijn mogelijk in aluminium of stalen uitvoering.

ook brugelementen, doorwerkkappen, steigernetten, uitwijkconsoles en schoorsteensteigers behoren tot ons assortiment. Bel of mail voor de mogelijkheden.


M83 Steiger Service is gevestigd in Beek Montferland, nabij Doetinchem/Arnhem. Neemt u vrijblijvend contact op bij vragen of voor een aanbieding op maat. Dit kan via het contactformulier op deze site, via 0316-215065 of bij geen gehoor op 06-36129405 of op info@m83steigerservice.nl